Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Een decennium van conflict in Syrië

We zullen in de webcast dieper ingaan op hoe de oorlog zich de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld in Syrië. En hoe de situatie op dit moment is en welk perspectief de bevolking heeft. Wat is de staat van onze hulpverlening en welke impact heeft onze hulp voor Syrische vluchtelingen. 

Ali Aljasem vluchtte met zijn vrouw van Syrië naar Nederland. In Aleppo was Ali leraar Engels, nu onderzoekt hij aan de Universiteit van Utrecht het conflict in zijn land. Ester van den Berg (Programmamedewerker bij Stichting Vluchteling) vertelt wat onze hulpverlening voor Syrische vluchtelingen precies inhoudt.
Dilshad Mamo vluchtte als 10-jarige jongen via Turkije naar Nederland. Dilshad vertelt ons zijn persoonlijke verhaal.  
 
Verder bijdragen van: 
Sinan Can is journalist en documentairemaker en maakt al tien jaar reportages in verre en gevaarlijke landen. Sinan vertelt over de landen die hij bezocht en beschrijft de achtergrond en de geschiedenis van het Syrische regime. 
 
Claudia Oriolo werkt als Head of Mission bij onze partner Intersos in Syrië. Daarnaast spreekt Hamoude Kibik vanuit de Syrische stad Aleppo over de zorgelijke situatie in zijn land. 
Presentatie door
Stichting Vluchteling

Je kunt de webcast volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel deze webcast: